Our Story

Suntem o echipă tânără, veselă și dornică să ofere servicii de cea mai înaltă calitate celor mai importante evenimente din viața voastră!

Am creat EGO booth pentru cei pretențioși și îndrăzneți, fiind cabina foto cea mai elegantă și profesională care va personaliza evenimentele voastre!

EGO booth este o cabină foto exclusivistă care depășește așteptările celor mai pretențioși clienți prin aspect elegant care se încadrează perfect în ambianța oricărei locații pentru evenimente, recuzită diversificată, multipe background-uri adaptate în funcție de eveniment (nuntă, botez, majorat, petrecere), personal calificat și implicat.

Principalul nostru obiectiv este să avem cât mai multe poze perfecte care să rămână amintiri haioase mulți ani, pentru ca toți clienții să fie încântați de calitatea serviciilor noastre.

Într-o lume a gadget-urilor și a vitezei, EGO booth se încadrează perfect fiind cea mai rapidă cabină foto care oferă servicii profesionale, fotografii atât primite cât și postate online instant, personalizate și de cea mai înaltă calitate.

Vezi evenimentele noastre.

Portofoliu